some_textsome_text

Service

 

Barbeque en feesten

BarbequeGeen tijd of zin om zelf een feest of barbeque te regelen? Wij regelen het graag voor u. Wij beschikken over alle benodigdheden voor een geslaagde barbeque. Naast de barbeque, leveren wij vlees, salades, stokbrood, drinken en fruit.

Stomerijservice

Spar Woudsend beschikt over een stomerij depot van Stomerij.nl. U brengt uw wasgoed naar de Spar een week later kunt u het weer afhalen. Elke woensdag worden de stomerij artikelen opgehaald en afgeleverd.

Stomerij

Bezorgservice

Niet in staat om uw boodschappen te doen of te tillen? Wij bezorgen het graag voor u! U kunt zowel uw zelf verzamelde boodschappen laten bezorgen, uw boodschappen online bestellen en afhalen op een moment dat het u het beste past, of uw boodschappen online bestellen en laten bezorgen!

Fotoservice

In samenwerking met CEWE bieden wij u een volledige fotoservice aan. U kunt alles online regelen, waarna u uw bestelling bij ons in de winkel kan afhalen.
Klik hier voor CEWE Fotoservice.

Fruitmanden

Een zieke collega, vriend of familielid? U zoekt nog een attentie voor een verjaardag of jubileum? U bent bij ons aan het juiste adres!
Voor jong en oud, voor elke gelegenheid, van groot tot klein!
Zowel fruitmanden, levensmiddelenmanden, borrelmanden of een combinatie is mogelijk, neem gerust contact met ons op of vraag ernaar in de winkel!